Introduktion til Yanet bloggen

Yanet.dk er en hjemmeside der omhandler nettet som vores navn indikerer. Vi dækker nettet i dets bredeste forstand, med artikler og guides inden for hosting, internet, hjemmesider og meget mere.

På Yanet bloggen vil vi komme med interessante og informative artikler, der kan hjælpe dig som forbruger eller virksomhed. Det kan være til at lave en god hjemmeside, eller vælge hvilken bredbåndsforbindelse du skal have i hjemmet. Læs hvad du kan forvente på bloggen her. 

Masser er guides

Der kommer til at være masser af guides på hjemmesiden. Internettet åbner op for mange muligheder og selvom det ofte er positivt, har guides og prissammenligning aldrig været mere aktuelt end nu. Det er vigtigt at du som forbruger bliver vejledt til at tage den rigtige beslutning, når du fx. bestiller nyt internet eller skal vælge hostingudbyder til din personlige blog.

Det vil vi gøre alt for at hjælpe dig med. Vi ønsker kun at dække emner vi reelt ved en masse om og har erfaring inden for. Du kan særligt forvente følgende emner bliver belyst.

Emner

  • At lave hjemmesider
  • Søgemaskineoptimering og online markedsføring
  • Hosting, webhoteller og hjemmesidesikkerhed
  • Internethastighed, udbydere og guides
  • Aktuelle og vigtige nyheder i branchen

Du får al vores viden og erfaring

Yanet ønsker ikke at holde viden eller erfaring tilbage. Du får serveret alt hvad vi ved om det enkelte emne, i håbet om det gør dig klogere og hjælper dig på vej. Vi er derfor altid åbne for feedback eller kommentarer, hvis du ønsker et specifikt emne gennemgået.

Velkommen til bloggen – vi håber ikke det er sidste gang du kigger forbi! Der er meget godt indhold og guides på vej.

DMCA.com Protection Status