I dag findes der efterhånden mange forskellige billige bredbåndsabonnementer og det kan være svært at overskue, hvilket abonnement man skal vælge. Derfor findes der i dag mange gode hjemmesider der sammenligner de forskellige bredbåndshastigheder og priser.

Det kan ofte være en god idé, at sammenligne blandt de mange udbydere da der kan være mange penge at spare på tilbuddene. Det kan du nemt og gratis gøre via Yanet.dk, hvor vi har mange forskellige bredbåndsoversigter.

Tilbud på bredbånd

Fra tid til anden kan det være fordelagtigt, at holde øje med gode tilbud fra de forskellige bredbåndsudbydere. F.eks. kan der være penge, at spare samtidig med at der følger andre fordele med, sammen med abonnementet. F.eks. tilbyder YouSee også YouSee Play til alle kunder der har bredbånd hos dem.

Hos andre udbydere har du mulighed for at spare penge, hvis du samlet alt ét sted. F.eks. har Telenor i dag også nogle abonnementer hvor det er muligt at spare mange penge, hvis du vælger at oprette familieløsninger. Det er blevet mere populært at tilbyde, at kunder i dag kan få ekstra goder ved at vælge dem frem for andre. Der findes uttalige eksempler på, hvilke ”goder” der følger med de forskellige abonnementer. Blandt andet kan få gratis streamingtjenester, rabatter hos butikker, billigere musik og meget mere.

Du kan altid opgradere dit bredbånd

Selvom det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvilket abonnement man skal vælge, så er det altid muligt at opgradere til en hurtigere hastighed, hvis det viser sig, at være for langsomt i hjemmet. Der kan dog være tidspunkter hvor det ikke er muligt, at opgradere.

Det almindelige bredbånd (ADSL) Trækkes nemlig igennem kabelnetværket og der er forskel på hvor mange Mbit der kan trækkes igennem disse kabler afhængigt af, hvor man bor i landet. Så inden, at du opretter dit bredbåndsabonnement kan det være en fordel, at kontakte den pågældende udbyders etableringsafdeling for, at forhøre dig om den aktuelle hastighed på adressen.