Fullrate har været på den danske marked siden 2005. De er sidenhen blevet opkøbt af TDC og har også fusioneret med M1. De går hårdt efter at være konkurrencedygtige på både telefoni og bredbåndsmarkedet.

Fullrate stiler efter at være en af de billigere udbydere på markedet og dette klarer de fint. Deres bredbåndspriser er helt klart en af deres styrker som udbyder. Læs meget mere i vores anmeldelse af Fullrate bredbånd her på Yanet.

Fullrate hastigheder og løsninger

Fullrate tilbyder de mest gængse bredbåndshastigheder -og løsninger til deres kunder. Hastighederne fra 10 Mbit og helt op til 50 Mbit. Dermed er der en løsning til ethvert behov hos private og dette kan fås til relativt billige priser.

Upload hastighederne er også helt med i top. Sammenlignet med konkurrenterne så du får virkeligt noget for pengene hos Fullrate. De fleste kunder er tilfredse og på Trustpilot scorer de 6,9, hvilket ikke er godt i branchen. De klager der er at finde om Fullrate drejer sig om ustabil netværksforbindelse og ustabile hastigheder.

Fullrate gør brug af TDC’s netværk til mobilt bredbånd. Ligesom tilfældet er for de fleste udbydere af mobilt bredbånd så er dækningen i byerne meget god, mens den er ret mangelfuld i de fleste mindre byer og udkants Danmark.

Test hastigheden på Fullrate.dk

Hos Fullrate kan du uden problemer teste hastigheden på din forbindelse. Ligesom tilfældet er med de fleste andre bredbåndsudbydere kan dette gøres ved at følge deres anvisninger som du kan finde på deres hjemmeside. Hvis du ønsker at have en meget præcis måling af din bredbåndsforbindelse bør koble din computer direkte til din router for på denne måde at få den mest præcise måling.

Du bør koble alle de andre enheder fra din router således at der kun er en enhed som er koblet på mens hastigheden måles.

Konklusion

Fullrate er en af de store bredbåndsudbydere i Danmark og kan tilbyde alle de hastigheder som man nu engang måtte have brug for. Med en rating på 6,9 på Trustpilot er Fullrate en del over gennemsnittet og må anses for en god stabil udbyder. Men, alt i alt får du masser af bredbånd for pengene og en sikker stabil forbindelse.