Sammenlign hosting udbydere

Gratis og uforpligtende – Nemt og hurtigt – Find den bedste løsning

Sammenlign hosting udbydere i Danmark med hinanden og vær opmærksom på din hjemmesides behov, når du skal finde dit næste webhotel. Her kan du få et indblik i mulighederne, deres priser og hvad der bliver inkluderet i webhotelpakkerne. Find den bedste hosting udbyder for dig.

*Vi arbejder på at få flere hostingudbydere med i oversigten.

Sammenlign hosting

– Og find den perfekte løsning

Hosting er en vigtig del for alle hjemmesider & webshops, da det er webhotellet der får det til at fungere upåklageligt. Særligt hvis du driver en virksomhed, bør du ikke undervurdere betydningen af at have en løsning der bare fungerer.

Det kan være svært at udpege den bedste hosting, for der er mange aspekter i spil. Hvem har de bedste priser? Hvem har den højeste oppetid? Hvem har den fornødne plads til din hjemmeside og filer?

Der er mange spørgsmål der melder sig, men ved at sammenligne hosting udbyderne i oversigten med hinanden, får du et godt indblik i deres prisniveauer, hvad der er inkluderet og hvem der bør være i dit favoritfelt.

Ved du hvad din hjemmeside kræver?

En væsentlig pointe som nogen desværre glemmer, er at fokusere på hvad din hjemmeside kræver. Det bør du have for øje når du sammenligner og vælger. Vi har her skitseret de normale behov, alt efter dit udgangspunkt.

Personlig hjemmeside: Hvis du har en personlig blog, en hygge hjemmeside eller lignende, kan 3 GB serverplads og 50 GB trafik være rigeligt. Specielt i starten og hvis du så får for mange besøgende, kan du altid opgradere.

Webshop: Driver du derimod en online forretning, fx. en webshop med mange produktbilleder og besøgende, bør du gå efter et større webhotel. Her vil mindst 5 GB serverplads være en god start. Som nystartet webshop bør du ikke fokusere for meget på trafikmængden. Det er jo et luksusproblem hvis du er tvunget til at opgradere på den baggrund.

Generel anbefaling

Generelt vil Yanet anbefale, at du vælger en af de billige webhoteller når du skal i gang. Nærmest uden undtagelse er det enkelt og smertefrit at opgradere, så der er ingen grund til at starte dyrere end nødvendigt.

Men det er klart, at hvis du har en eksisterende forretning eller webshop, bør du lige undersøge hvor meget plads den kræver så du ikke får valgt et webhotel med for lidt plads.

Høj standard generelt

Vi oplever generelt en høj standard i hostingbranchen og vi har efterhånden prøvet langt de fleste, omend der løbende støder nye udbydere til markedet. Du kan forvente et godt serviceniveau og en høj oppetid, så vi tror nok du skal blive tilfreds, uanset hvem du vælger.

Yanet har naturligvis vores personlige favoritter, men dem holder vi for os selv, da vi ønsker at være en objektiv sammenligningstjeneste. Så vi ønsker ikke at påvirke dit valg, med vores personlige præferencer, da dine kan være nogle helt andre.

Du er altid velkommen til at skrive til info@yanet.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedr. hosting.