KoldingMangler du internet i Kolding? Med sine knap 60.000 indbyggere er Kolding Danmarks syvende største by, og her vrimler det med både gode og mindre gode internetløsninger. Vi guider dig i denne artikel gennem junglen af internetløsninger i Kolding, så du kan vælge det bredbånd, der passer bedst til dine behov.

Tjek hvilken bredbåndshastighed du kan få her.

Find det bedste bredbånd i Kolding

I denne oversigt kan du se top tre internet løsninger i Kolding. Vi har udvalgt bredbåndsforbindelser med en høj hastighed, som passer perfekt til børnefamilier. Hvis I er en familie på 4 eller 5, er en hastighed på 50 til 100 Mbit meget passende, så I undgår lange loading-tider og ustabile forbindelser.

En god tommelfingerregel er, at der skal være ca. 15-20 Mbit til hver person i husstanden, som har egen smartphone og computer. På den måde bliver det ikke noget problem, hvis I på et tidspunkt alle sammen sidder ved hver jeres computer, og streamer serier, fjernsyn, surfer på nettet eller laver hjemmeopgaver.

Den omtalte hastig på ca. 15-20 Mbit er download hastigheden. Der er nemlig forskel på download- og uploadhastigheden hos de forskellige udbydere, hvilket også ses i oversigten over top tre internetløsninger i Kolding.

Uploadhastigheden er som regel lavere end downloadhastigheden, og med mindre du sidder med kæmpestore filer, som skal uploades, hvilket oftest er i forbindelse med egen virksomhed, behøver uploadhastigheden ikke at være særlig hurtig. Det er derfor fint kun at fokusere på downloadhastigheden, når du vælger din nye bredbåndsforbindelse.

Kolding – en mindre storby

Byen ligger i det eftertragtede Trekantområde, som består af de tre byer Kolding, Fredericia og Vejle. Byerne ligger cantralt placeret, og med den korte afstand med byen, er der mange arbejdspladser er områdets beboere. Dette gør, at der hvert år flytter mange nye børnefamilier til. Derudover ligger Designskolen, International Business College samt flere gymnasier, teknisk skole og handelsskole i byen, og der bor derfor også mange studerende.

Om man er en børnefamilie eller studerende, så har man brug for en god internetforbindelse. Det er ikke bare praktiske ting så som bankpapirer, flytning, SU og meget mere der foregår over internettet i dag, men også streaming af TV og serier er meget populært. Ved at streame, bestemmer man selv hvor og hvornår man vil se sin yndlingsserie, eller sit yndlingsprogram, og dette tiltaler rigtig mange.