Sammenlign mobilabonnementer

Gratis og uforpligtende – Nemt og hurtigt – Find den bedste løsning

Yanet.dk gør det enkelt at sammenligne og finde det bedste mobilabonnement. Få overblik over dine muligheder, udbyderne og deres priser på denne side. Vi viser dig alle de gældende vilkår, så du nemmere kan finde den rette løsning for dig.

Find det bedste mobilabonnement (2023)

Gode råd når du skal vælge

Det kan være en udfordring at få valgt det rigtige mobilabonnement, for der er efterhånden kommet mange muligheder, mobilpakker og tillægsydelser på diverse løsninger. Det er derfor svært at gennemskue hvor man får mest for pengene og deraf hvem der er det rette valg.

Med vores oversigt har vi udvalgt en række af de bedste mobilløsninger, hvor vi mener du får mest for pengene, så du mere enkelt og nemt kan sammenligne udbyderne med hinanden. Det er klart at der findes flere udbydere og mobilpakker på markedet, men du er godt stillet med ovenstående.

Når det er vanskeligt at vælge, skyldes det ligeledes de mange behov. Det gør fx. en stor forskel om du søger mobilabonnement til børn, familier, ældre eller som virksomhed. Alene disse 4 målgrupper har vidt forskellige behov som udgangspunkt.

Mange danskere er i situationen hvor de skal finde mobilabonnement til sig selv (familien) eller til deres børn. Vi har derfor valgt at skille skarpt på disse to udgangspunkter.

Mobilabonnement til børn

Når du skal finde et mobilabonnement til børn, bør du gå efter nogle med meget eller fri tale. Det bliver mere og mere standard, at abonnementerne har fri tale, og det er kun positivt, så dine børn aldrig er begrænset når de vil ringe til dig, venner eller bedsteforældre.

Mængden af data er i højere grad et springende punkt for mange, da man kan vælge at gå to veje. Enten kan man give barnet fri netadgang eller man kan begrænse det. Som det fremgår af vores oversigt vil de fleste mobilpakker på markedet inkludere mindst 10 GB data og det må være rigeligt for de fleste børn.

Mobilabonnement til familier

Når du skal finde mobilabonnement som familie, er der andre behov som kommer i spil. Det er fx. meget normalt at man er 4-5 personer i husstanden. Har man alle abonnement hos samme udbyder, kan der være mange at spare og fordele at hente. Sådan er det de fleste steder.

Ved mobilabonnement til familier, bør du uden tvivl gå efter fri tale og masser af GB. Særligt hvis I er flere om at bruge internettet. Det kunne være løsning på mindst 20 GB, men få gerne undersøgt hvad de forskellige kan tilbyde af familiefordele. Du kan klikke dig videre via oversigten, for at se nærmere.

I vores oversigt kan du få et godt indtryk af prisniveau, GB data, fordele og meget mere hos hver enkel mobilselskab. På den måde er du bedre stillet til at udvælge det perfekte mobilabonnement til familien.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@yanet.dk, hvis du har nogle spørgsmål.