Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os via formularen, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller spørgsmål. Vi forsøger altid at vende tilbage inden for 2 hverdage.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Hvem står bag Yanet?

  Tjenesten Yanet.dk drives af:

  Medier & Co ApS
  CVR: 36922362
  Vestergade 29, 1456 København K

  Web: https://yanet.dk/

  E-mail: info@yanet.dk

  Tlf: 71 74 74 49

  Sådan fungerer vores sammenligningstjeneste

  Når du bruger Yanet.dk, får du mulighed for at sammenligne bredbånd, mobilabonnementer og hosting. Vi stiller oversigter til rådighed, som du frit kan benytte efter behag. Vi vil generelt kun fremvise de udbydere vi samarbejder med, hvor du ikke skal forvente at disse oversigter indebærer samtlige udbydere og muligheder på markedet.

  Vi er en kommerciel hjemmeside, der modtager en provision når du gennemfører et køb hos vores partnere. Det er sådan vores tjeneste kan løbe rundt og det giver os muligheden for kontinuerligt at forbedre denne. Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til enten vores sammenligningstjeneste eller indhold på hjemmesiden, så skriv da til info@yanet.dk.

  Vær opmærksom på at du ikke kan være sikker på at finde den bedste løsning, via vores oversigter, da forskellige forhold kan spille ind. Vores sammenligningstjeneste skal blot anvendes vejledende.

  CSR hos Yanet

  CSR er et område vi fokuserer meget på hos Yanet.dk. Uanset om man repræsenterer en hjemmeside, virksomhed eller forening, bør man behandle hinanden godt og sikre, at alle har en hverdag de er glade for. Det er vores klare overbevisning at glade mennesker, vil medføre bedre resultater og større produktivitet. Det vil samtidig bidrage til et bedre arbejdsmiljø og derfor mener vi at CSR og et godt arbejdsmiljø går fint hånd i hånd.

  Stop papirspildEn af de gode initiativer på den miljømæssige front er Stop Papirspild, der gør en indsats for at begrænse papirforbruget -og spildet. Vi mener alle bør have fokus på deres papirforbrug, for at bidrage til et bedre miljø.

  Miljøvenlighed

  Miljøvenlighed er et andet område der optager Yanet.dk og vi har derfor valgt at lade både vores hjemmeside og Facebook side CO2-neutralisere. På den måde er vi en sammenligningstjeneste, der vægter miljøet højt og som fungerer, uden at trække på det.

  Plastik nej takCO2-neustraliseringen sker via klimavenlige projekter, der er med til at opveje det CO2-udslip som vores hjemmeside og Facebook side indebærer. For det er sådan, at samtlige sider på nettet står for et vist udslip, alt efter størrelse og antal besøgende.

  Vi ønsker samtidig at sætte fokus på at begrænse forbruget af plastik, ved at støtte Plastik Nej Tak initiativet og ved fx. selv at medbringe en indkøbspose i stof, hver gang der handles.

  Vi er en sikker tjeneste

  Yanet gør meget for at være en sikker tjeneste, hvorfor vi bl.a. har valgt at fungere via en SSL krypteret forbindelse.

  Diversity badgeVi går ind for mangfoldighed

  Vi mener at mangfoldighed og diversitet er et vigtigt område at sætte fokus på, for at skabe bedre rammer for alle mennesker, med muligheden for at være dem man er.