Bredbånd i KøbenhavnSkal du have nyt internet i København? Det er er gode muligheder for at finde lave internetpriser i København, hvor du får meget for pengene. Det kan dog være svært at overskue markedet og finde frem til hvem du bør vælge.

Sammenlign bredbåndsløsninger og find det helt rigtige bredbånd til din bolig i København.

Find det bedste bredbånd i København

Vi har lavet en oversigt med udbydere, så du nemt kan finde det bedste bredbånd i København til prisen.

Valg af hastighed

Det første du skal gøre, er at finde ud af hvad hastighed du skal bruge på dit internet. Udbyderne har mange forskellige hastigheder at vælge imellem, og priserne stiger og falder også alt efter hvad dine behov er.

Skal du bare sidde og surfe lidt rundt om aftenen, behøver du ikke den store fart over feltet. Er du derimod typen, der elsker at at streame fjernsyn og film over nettet, har du brug for en højere hastighed, så du undgår at filmene hakker.

En god tommelfingerregel er, at du har brug for omkring 8Mbit, hvis du vil streame i Full HD, som er den opløsning der giver den bedste seeroplevelse. Og er I to brugere, og dermed to computere, er det en god idé at double up til omkring 16Mbit, så det kan lade sig gøre at I ser film på samme tid.

Valg af internet i København

Når du skal finde internet i København har du mange muligheder. Danmarks største by har nemlig Danmarks største udvalg, og der er ikke nogle kabler eller forbindelser, som ikke kan opnås når du bor i hovedstaden.

Det kan både være rart, fordi du dermed er næsten sikker på at kunne finde noget til ens behov, men det kan samtidig også være smadder irriterende at der er så meget at tage stilling til.

Når du har fundet ud af, hvad hastighed du ønsker, kan du begynde at tage stilling til, hvad slags internet du skal bruge. Bredbånd findes med 100% sikkerhed overalt, og kabel-TV er også meget udbredt. Fibernet er en lidt anden snak, som du kan læse mere om i afsnittet herunder.

Dækningen i København

Både bredbånd og kabel-TV er dækket i hele København. Det gode ved kabel-TV er, at du ved at få det via din kabel-TV-udbyder ofte også bliver tilbudt gratis web-tv, eller får en samlet god pris, i stedet for at betale internet og fjernsyn hver for sig.

Fibernet er internet leveret i andre kabler end bredbånd. De kabler som fibernet bliver leveret i, er hurtigere, og vil selvsagt give en hurtigere forbindelse. Kablerne til at levere fibernet i, dækker langt fra hele Danmark, men mange steder i København.

Bor du i en andels- eller ejerforening et sted, hvor der ikke er lagt kabler til fibernet endnu, kan det være en god idé at kontakte en fibernet-udbyder, og finde ud af, hvad prisen vil være på at få kablerne lagt.

Det kan nemlig godt svare sig på sigt, da prisen ofte er lavere og hastigheden højere end hvad man kan opnå gennem bredbånd eller kabel-TV.