Internet 5 mbit

Sammenlign internetudbydere og se hvilke løsninger der er bedst til prisen, hvis du ønsker en hastighed på mindst 5 mbit. Ofte starter løsningerne på 10, 20 eller 30 mbit. Sammenlign via vores oversigt nedenfor.

Se hvor du kan få 5 Mbit bredbånd

For at finde den billigste bredbåndsløsning er du nødt til at sammenligne de forskellige muligheder. Mange internetudbydere tilbyder højere hastigheder end dette, men til en skarp pris. Det bliver sjældent billigere af, at nøjes med en 5 mbit/s forbindelse. Se dine muligheder her:

For at du ikke skal gøre alt forarbejdet selv, så har vi allerede samlet en liste over udbydere, som kan tilbyde bredbånd på 5 mbit. Vi har fjernet de dyreste for dig, så du ikke skal spilde tid på at kigge på de dyre løsninger, og samtidig fokuserer vi på anerkendte udbydere, som leverer en stabil service.

Derfor kan du med fordel bruge oversigten til at indhente informationer om de forskellige internetudbydere og vælge det 5 mbit internet, som passer til dig og dine behov.

Er du på udkig efter en ny internetudbyder til din lejlighed, huset, kollegieværelset eller måske kontoret? Så kan du med fordel læse med her for at få et overblik over, hvilke muligheder, der findes på markedet.

Her fokuserer vi på internet på 5 mbit, hvilket er en fin hastighed for dig, som fx. ønsker mobilt bredbånd til smartphone eller tablet, eller hvis du ikke har så høje krav til hastigheden på din computers internet. Du kan frit surfe, tjekke mails og netbank, bruge sociale medier og lignende med 5 mbit internet, og du kan her få hjælp til at finde det til den billigste pris.

Hvem passer internet på 5 mbit/s til?

Som nævnt er det ikke særlig udbredt med en hastighed på 5 mbit, da de fleste løsninger i dag starter på 10 mbit. Men det betyder ikke, at det ikke er tilstrækkeligt til en lang række formål. Først og fremmest er det værd at nævne, at 5 mbit primært egner sig til dig, der bor alene, da man skal have god tålmodighed for at dele det mellem 2-3 forskellige computere.

Dernæst kan det heller ikke anbefales til dig, som ofte downloader musik, bruger online streamingtjenester, ser videoer på nettet eller spiller online spil. Her vil det nemlig være for langsomt til, at disse ting vil fungere optimalt.

Dog er det en rigtig fin hastighed, hvis det kun skal dække én computer, og hvis du primært bruger nettet til simple ting som at tjekke mail og netbank, logge på sociale medier og surfe, ligesom det sagtens kan understøtte mindre videoer på YouTube og lignende.

Mest aktuelt som mobilt bredbånd

De fleste anvender sin computer til mere krævende processer end deres mobil eller tablet, og af den grund kan et 5 mbit internet faktisk være en rigtig god hastighed at vælge til dit mobile bredbånd. Så kan du frit bruge til smartphone eller tablet, både når du er ude og hjemme, og hastigheden er fin til, at du kan bruge det til de fleste formål.

Overvej derfor at bruge dit 5 mbit internet som mobilt bredbånd og vælg i stedet en højere hastighed til dit bredbånd i lejligheden eller huset.