OdenseHvad er det billigste internet i Odense? Den største by på Fyn, Odense, har knap 200.000 indbyggere, og der er derfor masser af folk, som har brug for internet. Udbuddet af internet er også stort, og det kan være svært at finde ud af, hvilket man skal bestille – for hvad har man egentlig brug for? Sammenlign muligheder på Yanet.

Tjek hvilken bredbåndshastighed du kan få her.

Find det bedste bredbånd Odense

Vi har lavet en oversigt over bredbåndsløsninger, så du nemt kan sammenligne og find den helt rigtige løsning.

Hvis du lige er flyttet i lejlighed med et par venner, har købt hus med familien eller bor i din egen studielejlighed, så har du brug for internet. Vi er stort set allesammen afhængige af net i hverdagen. Her ser vi på hvad en normal husstand som minimum bør vælge af hastighed.

20 Mbit til en husstand

Som det også ses i oversigten herover, anbefaler vi en hastighed på omkring 20 Mbit til en husstand på omkring 3-4 mennesker. Med denne hastighed kan alle sidde online på hver deres computer, og der kan streames flere slags fjernsyn eller film på samme tid. Har du egen virksomhed eller er du f.eks. gamer, kan det godt være det er en god idé at finde en højere hastighed.

Odense er Danmarks tredjestørste by, og derfor er der også gravet et hav af kabler og ledninger ned under denne by. Du er derfor sikker på, at du kan få internet lige meget hvor i byen, du bor, og der vil altid være et godt signal.

Byen er også et sted, hvor der bor rigtig mange studerende samtidig med at der ligger mange huse hvor der bor børnefamilier, og det er to typer som begge har brug for stabile internetforbindelser. Og fordi at der er masser af kunder, er der også et bredt udbud af billigt internet i Odense – det gælder bare om, at vælge den hastighed der matcher dine behov bedst, og så finde den billigste pris.