Kviknet er det nyeste skyd på stammen på det danske bredbåndsmarked. Virksomheden er blevet registreret på markedet i 2013. Teknisk set er de ikke helt nye i branchen da de ejes af Netaccount som sælger professionelle IP løsninger til virksomheder.

Fokus hos Kviknet er lave priser frem for alt. Dermed får du som udgangspunkt ikke en router med i købet, men du får et modem. Hvis du skal bruge en router til flere computere skal du betale en mindre beløb for at få denne med i købet. Ikke desto mindre er priserne meget konkurrencedygtige. Læs meget mere i vores anmeldelse af Kviknet anmeldelse. 

Kviknets bredbåndsløsninger

De bredbåndsløsninger som Kviknet tilbyder er ganske udmærket. De tilbyder hastigheder fra 20 Mbit og helt op til 70 Mbit forbindelser hvilket må siges at der er lidt til enhver smag. Den helt store fokus er på priserne og det er klart at Kviknet tilbyder nogle af de laveste priser på markedet.

Her er der mange penge at spare uanset hvilken hastighed eller hvilken bredbåndsløsning du vælger. Som tidligere nævnt så følger en router ikke med, men selv når denne ekstra omkostning regnes med, er Kviknet en af de billigste udbydere på den danske marked.

Bedømmelser fra kunder

I og med at Kviknet ikke har været på den danske marked i rigtigt mange år, er der ikke alt for mange bedømmelser at hente. Men dem der har anmeldt Kviknet har ikke andet end ros tilovers. Stort set samtlige kunder virker meget tilfredse med både de hastigheder som Kviknet tilbyder og de services som følger med.

På Trustpilot får de imponerende bedømmelse på 7,9 hvilket må siges at være meget højere end mange af de andre bredbåndsudbydere på den danske marked. Kundeservice har ikke vist sig at være en problem og dette plejer at være en achilleshæl for de fleste virksomheder.

Værd at vide om Kviknet.dk

Kviknet.dk er opbygget på sådan en måde at hjemmesiden er meget intuitiv og meget overskuelig. Informationen er nem at finde og de fleste sprørgsmål kan du hurtigt finde svar på. Men skal du finde detaljerede svar på dine spørgsmål vil du have det svært at finde dem på hjemmesiden.

Kviknet er ejet af den danske Netaccount som sælger professionelle IP løsninger. De har hovedkontor i Odense i Danmark.