One.com er en af de største udbydere af webhosting i Danmark. De er ikke udelukkende danske og tilbyder deres ydelse i mange lande. Det er primært på grund af stabiliteten, men også brugervenligheden. One.com er nemt at arbejde med og systemerne fungerer fornuftigt.

Kombinerer man dette med en kundeservice der ikke går på kompromis med noget, så får man altså en ydelse som kunderne synes godt om. Få et godt indblik i vores anmeldelse af One.com.

Hostingløsninger

One.com vil gerne forsøge at gøre webhosting simpelt. Når man ser på så mange andre udbydere, så er der en million forskellige løsninger, som godt kan være ret svære at finde rundt i. Her gør One.com det simpelt.

Der er ikke så mange valgmuligheder af forskellige funktioner, som man aldrig rigtig får brug for. Man melder sig bare til med det domæne man gerne vil have og så kører det. Simpelt og enkelt – se bare i denne video:


Så hvis man gerne vil have lidt mere avancerede muligheder, så er One.com nok ikke den optimale løsning. Priserne er dog en lidt højere end så mange andre steder. Det er ikke meget, men det er stadig væsentligt flere penge man skal af med.

Serviceniveau

Serviceniveauet og kundeservicen hos One.com er utrolig god. De tilbyder nemlig en livechat, så man kan få svar lige med det samme. Livechat er en af de vigtigste funktioner, hvis man tilbyder hjemmesider, da problemer ofte er lig med akutte behov for svar. Og det får man ved en livechat. Det tilføjer nemlig utrolig meget værdi for kunden, at man kan få hjælp når man har brug for det.

Ikke først om et par dage, når der var nogen der lige fik tid til at svare på den mail du sendte. Hjemmesider er nemlig en akut sag. Så deres livechat tæller helt sikkert med som en stor styrke, særligt fordi der på skæve tidspunkter OGSÅ er support, dog med engelske supportere.

Funktioner og muligheder

One.com tilbyder ikke så mange ekstra funktioner og muligheder, da de primært satser på at gøre det simpelt og enkelt, men de samme funktioner som man kan forvente alle andre steder.

Hvad siger kunderne?

Kunderne hos One.com deler sig op. Der er selvfølgelig altid nogle der er utilfredse, men det kan man ikke undgå. På Trustpilot placerer virksomheden sig utroligt godt, så generelt set er kunderne rigtig glade for de lidt dyrere, men meget simple og pålidelige produkter som du får.

Konklusion

One.com koster lidt mere end andre alternativer, men gør processen simpel og overskuelig samt leverer et produkt der fungerer – altid. Supporten er et klart plus, særligt for de mere utrænede hjemmesideejere.