Telia er et af de store og gamle telefoni -og internet selskaber i Danmark. På trods af deres størrelse er de i stand til at levere gode produkter og services til fornuftige priser. Telia er i dag et af Danmarks bedste udbydere af 4G mobilt bredbånd og deres dækning må siges at være fantastisk.

Ud over den gode 4G netværk og dækning er de i stand til at levere fornuftige bredbåndsforbindelser til meget fornuftige priser. Læs mere i vores anmeldelse af Telia bredbånd. 

Telia bredbåndsløsninger

Telia tilbyder de mest gængse bredbåndsløsninger og hastigheder til deres kunder. Af de vigtigste bredbåndsløsninger skal det nævnes at de tilbyder hastigheder fra 2 Mbit og helt op til 50 Mbit. Der er nogle som hurtigt vil påpege at andre selskaber tilbyder endnu hurtigere hastigheder, men Telia har valgt at fokusere på de produkter som er mest efterspurgt af kunderne.

Og 50 Mbit forbindelse er hellere ikke så langsom endda. Derudover tilbyder Telia Danmarks bedste 4G mobil netværk hvilket er blevet mere og mere populær blandt os danskere.

Test bredbåndshastigheden hos Telia

Hos Telia kan du nemt og bekvemt teste hastigheden af din bredbåndsforbindelse. På Telias hjemmeside er der en udførlig vejledning til hvordan det skal gøres, men i korte træk skal du blot forbinde din PC direkte til din modem via en cat. 5 eller 6 kabel.

Du skal sørge for at alle de andre enhed som er koblet på internettet er slukkede eller koblet fra. Derefter skal du blot måle hastigheden af din bredbåndsforbindelse. Hvis du vælger at måle hastigheden ved hjælp af din trådløse forbindelse skal du være klar over at hastigheden kan variere grundet din afstand til routeren, bygninges konstruktion, osv.

Prøv testen lige her.

Du kan blive klogere på hvordan du installerer deres løsning i denne video:

Bedømmelse af kunderne

Kundernes bedømmelse af Telias bredbåndsløsninger er lige knap over middel ifølge Trustpilot, sammenlignet med gennemsnittet af de andre selskaber. Tit og ofte er det problemerne med opsigelsen af kontrakten. Samtidigt går det lidt trægt når defekt udstyr skal leveres tilbage til Telia. Alt i alt ligger de på 5,1 på Trustpilot hvilket må sige at være lige knap over middel.

Konklusion

Telia er en gammel kending på bredbåndsmarkedet og er i stand til at levere gode og relativt billige produkter til deres kunder. 4G mobilt bredbånd er nok Danmarks bedste og har en fantastisk dækning. Kunderne er tilfredse med Telia og deres services, men nogle enkelte ting kan forbedres.

Hvad udbuddet af hastighederne angår så har Telia de mest brugte hastigheder på markedet til meget fornuftige priser. Dermed er der noget til enhver smag og medmindre du har brug for ultra hurtig bredbånd vil du kunne finde en løsning hos Telia.