I Danmark har vi et væld af udbydere, som alle sammen kan tilbyde hosting af din hjemmeside. Det kan være svært helt præcist at måle hvem der er de største udbydere, men omvendt er det lige så smart at kigge på prisen, antal domæner der kan være på webhotellet og startgebyret. Yanet prøver at give dig et godt billede af de forskellige firmaer i Danmark og hvad de kan tilbyde. Her kan du sammenligne forskellige webhoteller og få et indblik i 10 af de større hostingudbydere i Danmark. 

Sammenlign førende hosting udbydere i Danmark

Her har du mulighed for at sammenligne flere af de prisvenlige hosting udbydere i Danmark. Se hvilke priser og forhold de kan tilbyde, så du finder det rette webhotel.

10 af de største udbydere i Danmark

Hvis man har brug for en hjælpende hånd til at finde en udbyder, så kan man nemt bruge størrelsen til at vurdere, om det er nogen man har lyst til at bruge penge på. Et stort firma er altid et godt tegn for tilfredse kunder og for erfarne folk bag. Men det er ikke altid en retvisende indikator for servicen eller value for money. Så husk at tage flere parametre med i beslutningsprocessen.

Listen er ikke i en bestemt rækkefølge, men blot en oversigt.

  1. Meebox (nu Unoeuro)

Et rigtigt populært webhotel, som de seneste år virkelig har haft fremgang. Den er specielt populær blandt iværksættere, da de er meget prisvenlige. Du får rigtig meget for pengene og altid en fornem services.

  1. DanDomain

En løsning med f.eks. webshop og mange andre ting inkluderet, hvis man er villig til at betale. Kundeservice er ikke i top og prisen halter lidt. Særlig velegnet hvis du gerne vil starte en webshop.

  1. One.com

Kendt for ikke at være så gode i kundeservice, men har generelt et godt produkt med mange forskellige muligheder.

  1. MLhosting

En lidt mindre, men også god webhost, hvis man gerne vil have en hurtig og stabil side.

  1. UnoEuro

En af de store og meget populære, som har rigtig lave priser, men stadig meget stabile servere. UnoEuro er en god løsning, både for små hjemmesideejere eller hvis du har en side, der på et tidspunkt skal internationalt.

  1. Surftown (nu Unoeuro)

Tilbyder produkter hvor alt er inkluderes såsom mail, hjemmeside og domæne til en god pris. En af de ældre og erfarne udbydere på markedet.

  1. Webhosting.dk

Trods en lidt gammel hjemmeside, vurderet ud fra designet, så tilbyder de gode priser og solide oppetider.

  1. cHosting

En webhost der sætter stort fokus på backup og performance, til meget fornuftige priser.

  1. Scannet.dk

Tilbyder mange forskellige pakker, som er skræddersyet til dit behov til lidt højere priser. Meget udbredt blandt danske webshopejere.

  1. TDC Hosting

Ofte henvendt større erhvervsvirksomheder, så tilbyder de en stabil service, men er ikke så brugervenlig. Du skal helst være en stor kunde, for at trænge igennem til deres kundeservices og før du kan forvente en personlige service.

Opdatering

Bemærk at udbyderne Meebox og Surftown efter artiklens udgivelse, er blevet opkøbt af Unoeuro. Det betyder at de sidder på en væsentlig del af det danske hostingmarked efterhånden.