Et godt alternativ til banken

I denne artikel skal det handle om forbrugslån på nettet, der snart har eksisteret i mange år, men aldrig så billigt og fordelagtigt som nu. Det er blevet et godt alternativ til banken, der i højere grad afviser ansøgninger om forbrugslån end før.

Finanskrisen har en stor indflydelse på den udvikling, men i tider hvor mange danskere ikke kan låne i banken, er mulighederne på Internettet blevet et stærkt supplement. Læs om hvor nemt og hvordan du kan finde det billigste lån online. 

Guide: Sådan finder du forbrugslån online

Én af de klare årsager til at forbrugslån er blevet et godt supplement til banken er, at du nemt og hurtigt kan optage dem online. Ansøg og få svar inden for 1 time, pengene kan være der næste hverdag. Så hurtigt er det blevet! Som forbruger modtager du ikke samme besværligheder og det tiltaler mange.

Du skal ikke kunne forklare formålet bag, du bliver ikke kreditvurderet til bunds og så kan du have pengene allerede næste dag. Vælger du banken, kan der nemt gå 1-2 uger før du ser de penge du behøver nu og her.

Yanet.dk har set nærmere på online markedet og lavet en guide til hvordan du finder billige forbrugslån online. Det er slet ikke så svært som det kan virke, da flere hjemmesider kan hjælpe dig med overblikket.

1. Undersøg markedet

Du skal altid starte med at undersøge markedet, for at se hvem der kan hjælpe dig. Det gør nemlig en klar forskel, om du er på udkig efter 5.000 eller 60.000 kroner. Dels for hvem der kan hjælpe dig og dels for om du bliver godkendt.

Start med at besøge Forbrugslan-guiden for at få det store overblik.

2. Hvor mange kan hjælpe dig?

Når du har fået et godt indtryk på Forbrugslan-guiden.dk, kan du hurtigt finde frem til hvem der reelt kan hjælpe dig. Hvor mange udbydere tilbyder de pengebeløb du mangler og hvor kan du selv opfylde kravene.

Det kan være krav til din alder, indtægt eller dansk statsborgerskab/bopæl. Sæt dig ind i hvilke udbydere der kan ansøges hos – altså hvor du opfylder kravene.

3. Ansøg hvor du kan

Du bør nu ansøge hvor du kan. Det er 100 % gratis at udfylde en ansøgning og vil kun stille dig bedre som kunde. Du kan ikke vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd. Så hvis der er 3 udbydere som kan hjælpe dig, bør du søge hos alle disse.

Du har intet at tabe og det behøver ikke tage mere end 10 minutter. Med tanke på at det kan spare dig mange tusinde kroner i låneomkostninger, er det bestemt indsatsen værd!

4. Vælg den laveste ÅOP

Til sidst skulle du gerne sidde med flere lånetilbud foran dig og det er nu tid til at sammenligne disse. Det gør du bedst ved at sammenholde deres ÅOP. På den led overser du ikke dyre gebyrer eller høje startomkostninger.

ÅOP-satsen medregner samtlige forpligtelser i perioden og bør derfor være i fokus, frem for renten. Vælg forbrugslånet med den laveste ÅOP, men hav ligeledes fokus på tilbuddets vilkår og månedlige ydelse. Du skal jo gerne kunne afdrage det nævnte beløb hver måned. Kan du ikke det, bør du vælge en løsning med længere løbetid.

Vi håber du kan bruge guide, næste gang du skal lave billige forbrugslån på nettet.