Mange danskere vælger at kombinere internet og TV pakke for at spare penge og for bedre overskuelighed. Vi kan klart anbefale dig at gøre det samme, for du vil ofte have mulighed for at opnå væsentlige rabatter.

Vi ser på hvilke teleudbydere der tilbyder både internet og TV pakker, samt hvordan de prismæssigt ligger i forhold til hinanden.

Guide til det billigste internet og TV

Det ville være så enkelt, hvis du blot kunne indtaste dine ønsker og få en pris ud i den anden ende, for hver enkel udbyder. Det er desværre ikke muligt og samtidig er deres pakker forskelligt opbygget. Vi vil derfor anbefale dig at tjekke deres løsninger eller bruge vores oversigt, til at sammenligne bredbåndspriser.

Vi har fundet de seks udbydere frem, der tilbyder både internet og TV pakker i Danmark:

Hvem er den billigste udbyder?

Det store spørgsmål er så hvilke udbydere der er de mest prisvenlige, når man sammenholder deres internet- og TV-priser. Det har vi gjort med et udgangspunkt på at bredbåndsforbindelsen skulle være mindst 50 mbit/s. Det er efterhånden minimumspakken flere steder og noget mange foretrækker, hvorfor det er sat som standard. TV-pakken er valgt med mindst 25 kanaler, da det igen er enten minimumspakken eller mellempakken.

Kort sagt ligger udbyderne prismæssigt som følger, når der vælges bredbånd på 50 mbit og mindst 25 TV-kanaler inkl. streamingtjenester.

1. Fullrate – samlet pris: 468 kr/md.

 • Internet: 50 mbit/s til 269 kr/ md. (gratis oprettelse)
 • TV: Favorit-pakken til 199 kr/md.

2. Telia – samlet pris: kr. 498 kr/md.

 • Internet: 50 mbit/s til 249 kr/md. (gratis oprettelse)
 • TV: Telia 4More til 249 kr/md.

3. Waoo – samlet pris: 588 kr/md.

 • Internet: 100 mbit/s (2 måneder gratis) til 319 kr/md.
 • TV: Waoo Viasat Lille til 269 kr/md.

4. Stofa – samlet pris: 668 kr/md.

 • Internet: 50 mbit/s (199 kr. i oprettelse) til 239 kr/md.
 • TV: Mellempakken 40 kanaler til 429 kr/md.

5. Norlys – samlet pris: 858 kr/md.

 • Internet: 1.000 mbit/s til 229 kr/md. (gratis oprettelse)
 • Alle kanaler til 629 kr/md.

6. Yousee – samlet pris: 858 kr/md.

 • Internet: 50 mbit/s (299 kr. i oprettelse) til 279 kr/md.
 • TV: Grundpakken 36 point til 579 kr/md.

Priserne er hentet ved artiklens udgivelse og kan være ændret siden.

Umiddelbart bør du specielt gå efter Fullrate eller Telia, hvis prisen er den vigtigste parameter for dig. Når det er sagt, kan der forekomme forskelligheder i pakkerne, så du kan fornemme i oversigten ovenfor.

Fx. kan det sagtens være du ønsker at betale ca. 100 kr. mere om måneden for at få en 100 mbit/s forbindelse hos Waoo. Eller betale ca. 200 kr./md. mere for at få yderligere 7 kanaler hos Stofa, kontra Fullrate. Det kan jo være deres TV-pakke passer bedre til de kanaler du ser. Så undersøg mulighederne grundigt hos 2-3 af udbyderne, så du ender med det billigste internet og TV for dine behov.

Snak dig til en rabat

Sidst er det værd at nævne muligheden for at snakke sig til en rabat. Det er en ubekendt, vi ikke har kunne inkludere i vores prisgennemgang, men som bestemt kan variere. En rabat på 100-150 kr./md. kan hurtigt være med til at vende billedet op og ned. Det er én af grundene til du bør forhøre dig hos flere teleudbydere, så du ender med at få den bedste pakkeløsning, ud fra dine behov.

Og kan de ikke engang tilbyde dig nogle rabatter må du jo overveje, om der overhovedet er grund til at have det samlet ét sted. Men det plejer generelt at være muligt.