Du har alle muligheder for at spare penge på hosting hos Unoeuro, med en kuponkode. De tilbyder dig 3 måneder gratis inkluderet i prisen. Du betaler altså for 12 måneder, men får 15 med i prisen. Det giver dig alle muligheder for at spare penge og komme billigt i gang.

Der er ingen tvivl om at Unoeuro er en af de store drenge i klassen, når man taler om hosting. Specielt efter de har opkøbt Meebox og Surftown. De er kendt for at være billige og med utrolig gode priser. Kombinationen af mange funktioner, god service og meget for pengene, gør dem til et oplagt valg for de fleste.

Få rabat hos Unoeuro hosting

Et af de punkter Unoeuro får rigtig mange kunder gennem, er deres rabatter. De ved nemlig, at prisen er en vigtig faktor for de fleste private og mindre virksomheder. Derfor kan man få rabat på Unoeuro hosting ved hjælp af forskellige rabatkuponer, så du f.eks. kan få et domæne lidt billigere, eller nogle måneders hosting oveni prisen.

Afhængig af hvor du får rabatten, så kan du enten få meget eller lidt rabat. Der kan også være forskellige kampagner som gør, at du kan få rigtig god webhosting for næsten ingen penge. Der er noget der tiltaler mange og derfor er Unoeuro blevet så populært.

Sammenlign og find den bedste hosting på Yanet.dk.

Sådan kommer du i gang

Det er super nemt at komme i gang hos Unoeuro. Vi har opkridtet de forskellige steps for dig og så snart du har webhotellet oprettet, kan du nemt begynde at installere WordPress, Joomla! eller hvad du ellers foretrækker.

  1. Gå til Unoeuro.dk.
  2. Vælg den løsning og det domæne du foretrækker.
  3. Indtast oplysninger og kuponkoden.
  4. Du får automatisk de 3 gratis måneder lagt oveni.
  5. Du er klar til at opsætte hjemmesiden.

De mange 1-klik installationsprogrammer gør det nemt at komme i gang for enhver, selv uden de store tekniske kompetencer. Ellers er der en god serviceafdeling som kan hjælpe dig på vej.